tisdag, februari 24, 2009

Korsettmissbruk


Hej, jag heter Teskedsgumman och jag är korsettmissbrukare...

Korsettopparna ovan från ASOS är för bedårande för att inte sätta spår i min plånbok. En bloggerska nära dig äger snart nio korsetter därifrån. Jag borde få mängdrabatt.

2 kommentarer:

Lillgull sa...

Jag måste fråga! Hur är de där korsetterna från Asos? Är de med riktiga skenor i metall eller är det bara små plastpinnar? Går det verkligen att tvätta dom?
Jag har en "äkta" korsett från revenge de la femme och den får man inte tvätta inte ens för hand. Man har alltid en camisole under, ett linne som skyddar korsetten.
Jag har funderat och funderat på att köpa en sån där korsett med rosor på och kan inte bestämma mig. Dessutom tycker jag det är svårt att välja storlek. Jag är en kortis men jag är samtidigt kurvig-en storlek 40-42

Teskedsgumman sa...

Korsetter i bomull hos ASOS är mina favoritkorstter!

Men du får var du betalar för. Skenorna är inte av metall. Enligt beskrivning är det handtvätt som gäller, men jag har kastat mina bomullskorsetter i tvättmaskinen flera gånger utan problem.

Jag är kort och satt till formatet. Har alltid köpt storlek L hos ASOS. De sitter perfekt över midjan men är aningen stora i kupan.